Astrofon21

Natalna karta

Natalna karta iz ugla tumačenja najboljih astrologa našeg astro centra

Zvijezde nude bezgranični uvid, koji se danas često prikazuje kroz horoscope, ali najbolji uvid se stiče kada u razgovoru sa našim astrologom uradite svoju natalnu kartu. Naši horoskopi tj.naša natalna karta mogu osvijetliti naša svakodnevna iskustva i pomoći nam prepoznati kako kretanje planeta – poput Saturnovog prijelaza u Jarca – pokreću masovnu transformaciju koja mijenja život. No, vratimo se korak unatrag: kako uopće djeluje ovaj proces tumačenja mjesta i kretanja planeta kroz našu natalnu kartu? Koja je definicija horoskopskog znaka i kako planeti utječu na znakove kroz natalnu kartu?Natalna karta je vaša lična karta.Ne ustručavajte se ,pozovite vašeg astrologa iz našeg astro centra da vam kroz razgovor rastumači vašu natalnu kartu.Natalna karta uradjena od astrologa iz našeg astro centra postaje vaša zvezda vodilja,a uvek ako imate dodatnih pitanja posle otvaranja natalne karte od astrologa našeg astro centra možete pozvati I dobiti dodatno pojašnjenje.

Natalna astrologija, također poznata i kao genetaliska astrologija, sastav je astrologije zasnovan na konceptu da se osobnost ili put svakog pojedinca može odrediti konstruiranjem natalne karte za tačan datum, vrijeme i mjesta rođenja te osobe. Natalnu astrologiju možemo pronaći u indijskoj ili jyotishi, kineskoj i zapadnoj astrološkoj tradiciji.Da bi vam naš astrolog protumači vašu natalnu kartu pripremite mu vaš datum, vrijeme i mjesto rođenja.

U natalnoj karti ili horoskopskoj astrologiji,kako se već naziva u praksi, osobnost pojedinca određuje se konstrukcijom horoskopa ili natalne karte rođenja za određenog pojedinca (poznatog kao domaći), prikazujući položaje sunca, mjeseca, planeta, ascendenta, srednjeg neba i aspekte između njih.

Jednom kada je natalna karta tj.horoskop izrađen, proces interpretacije može započeti, što uključuje izgradnju cjelovite slike osobnosti subjekta ili urođenika. Tumačenje natalne karte uključuje tri glavna koraka: bilježenje važnih značajni grafikona i procese podudaranja i oblikovanja grafikona u okviru natalne karte. Ponderiranje grafikona uključuje bilježenje raspodjele horoskopskih znakova i kuća u natalnoj karti, te značaj toga za ukupnu osobnost domaćeg stanovništva. Oblikovanje natalne karte uključuje procjenu smještaja planeta po aspektima i položaju u natalnoj karti te bilježenje bilo kakvih značajnih obrazaca koji se javljaju između njih,a posmatrajući ih kroz sagledavanje celokupne natalne karte.

Vjerojatno znate svoj astrološki znak, koji se naziva i vašim sunčanim znakom. To je onaj kojeg najčešće povezujete sa svojim horoskopom,a horoskop je deo natalne karte. Ali vaše sunce samo je jedan deo vaše natalne karte. Također se naziva i vaša natalna karta, a svoju rođenu tj.natalnu kartu možete smatrati snimkom zaslona kako je kosmos izgledao u trenutku kad ste se rodili. Da biste dobili cjelovitu sliku svoje osobnosti, morate uzeti u obzir položaj svake planete u natalnoj karti. U astrologiji se Ovan s Mjesecom u Ribama i Rakom uveliko razlikuje od Ovna s Mjesecom u Strijelcu i Lavom u usponu.Sve je to vrlo bitno vašem astrologu dok radi vašu natalnu kartu.Astrolog posmatra svaki detalj koji je prikazan u natalnoj karti I sa potpunom sigurnošću može vam dati smernice vašeg životnog kretanja.Naši astrolozi,iz našeg astro centra dnevno urade bezbrojno natalnih karti.Ono što je bitno,pravi ,profesionalni astrolog iz našeg astro centra usmeriće vas kroz razgovor na bitna dešavanja koja vas očekuju.Astrolozi,iz našeg astro centra za vas 24 sata dnevno,telefonom rade vaše natalne karte.Nemate potrebe da više kao nekada čekate danima da bi se uradila vaša natalna karta.Natalnu kartu sada dobijate odmah ,pozivom telefonskog broja,našeg astro centra ,po najpovoljnim cenama.Profesionalnom astrologu ,za detaljno tumačenje natalne karte potrebno je oko dva sata razgovora sa vama.

Da biste pronašli svoju natalnu kartu rođenja, treba će vam tri stvari: datum, vrijeme i mjesto vašeg rođenja. Da, morat ćete poslati poruku mami ili iskopati rodni list,ako ne znate vreme rodjenja jer to je osnov za izradu natalne karte bez greške.

Glavna područja na koja se prvo treba usresrediti pri izradi vaše natalne karte su vaše sunce, mjesec i znakovi u usponu. To su planeti koji najviše utječu na vašu osobnost koje su prikazane u vašoj natalnoj karti. Tada ćete uzeti u obzir u kojim su kućama u natalnoj karti – koje predstavljaju različita područja našeg života – te planete.

Zvuči intenzivno, ali zapravo nije tako teško dokopati se svoje natalne karte. Natalna karta ,ogledalo vaše duše,putokaz kretanja u životu.Astrolozi našeg astro centra svakodnevno susrecu se sa pitanjima vezanim za ljubav,zdravlje,finansije.Otvaranjem natalne karte odgovor je tu!Izbor je na vama-uradiće te profesionalnu natalnu kartu uz pomoć astrologa našeg astro centra ili će te ostati u neizvesnosti.Natalna karta je u stvari,vaša druga lična karta.

Ta su pitanja temeljna za učenje osnova čitanja vaše natalne karte rođenja, koja otkriva položaj planeta na nebu u trenutku vašeg rođenja. Analiza natalne karte, može pružiti dubok uvid u vašu osobnost, motivaciju i želje. Pogledajmo kako su nastali astrološka umjetnost i zanat čitanja natalnih karata, te kako je i vi možete primijeniti.

Kakve veze astrologija ima sa zvijezdama?

Ljudi promatraju zvijezde od praskozorja. Kroz tisuće godina, naši pretpovijesni preci pratili su strašne pojave poput pomrčina i kometa kratkog dometa, kao i česte cikličke obrasce. Prepoznatljiva svjetlucava zvjezdana jata smatrana su „zviježđima“, dok su fiksna, nebeska tijela identifikovana kao „planete“. Ispod smiraja baršunastog noćnog neba otkriveni su Mjesec, Merkur, Venera, Mars, Jupiter i Saturn – poznati kao „klasični planeti“.

Drevni Babilonci stvorili su zodijak dijeleći nebo na dvanaest dijelova, od kojih je svaki dobio ime po najvećem sazviježđu koje je sadržavalo. Horoskopski kalendar pratio je vrijeme i pružao predviđanja: Babilonci su primijetili da je kretanje planeta, nazvano tranziti, odgovaralo i povoljnim događajima i nesrećama na zemlji. Rimljani su usvojili zodijak u zoru prvog stoljeća, proširujući uloge zvijezda i planeta mitologijom. Na tom se sjecištu pomnog promatranja i epskog folklora rodila astrologija.

Stoljećima je astrologija bila u središtu znanosti, medicine, filozofije i magije. Hermetički aksiom „kako gore, tako i dolje“ označavao je uvjerenje da golemi, tajanstveni makrokosmos svemira odražava mikrokosmos ljudskih iskustava. Pojava teleskopa i odgovarajuće otkriće takozvanih „modernih planeta“ – Urana, Neptuna i Plutona – dovršili su nebesku zagonetku. Iako se funkcija astrologije promijenila (sada se češće koristi za procjenu romantične kompatibilnosti nego za predviđanje sudbine žetve), danas još uvijek posmatramo planete kao što su to činili drevni Babilonci.

Što planeti simboliziraju u našoj natalnoj karti?

Iako je astrologija opsežna, složena i visoko specijalizirana studija, osnovni principi su jasni:natalna karta tj. karta rođenih je snimak neba u trenutku vašeg rođenja. Otkriva precizno mjesto svakog od planeta i koje je sazveždje zauzelo. Na nekim su natalnim kartama rođenja sve planete u istom sazveždju; u drugima su rašireni po nebu. Udaljenost između ovih planeta je važna jer svaka ima svoju nebesku funkciju. Pogledajmo svaki značajni entitet na nebu.

Sunce u natalnoj karti

Kad vas netko pita koji je vaš znak, zna li to ili ne, pita o položaju sunca u vašem trenutku rođenja. Sunce simbolizira našu temeljnu bit. Ovo živo nebesko tijelo predstavlja naš ego, osjećaj sebe, osnovnu osobnost i opće sklonosti. Sunce u natalnoj karti upravlja horoskopskim znakom Lav, živahnim, dinamičnim vatrenim znakom koji odiše i hrabrošću i teatralnošću. Potreban je približno mjesec dana za prolazak – ili prelazak preko – zodijačkog znaka.

Mesec u natalnoj karti

Mjesečevo gravitacijsko privlačenje regulira klimu i okeanske plime i oseke. Unutar astrologije, mjesec predstavlja naš emocionalni unutarnji svijet. Dok sunce izlaže naše vanjsko iskustvo, mjesec simbolizira sve ispod površine. Predstavlja duhovno povlačenje naših najprivatnijih ja. Mjesec upravlja horoskopskim znakom Rak, osjetljivim, zaštitnim vodenim znakom koji definira njegu, udobnost i sigurnost. Mjesec je nebesko tijelo koje se najbrže kreće na nebu i potrebna su mu otprilike dva ipo dana da prođe horoskopski znak.

Merkur u natalnoj karti

Najmanji i najdublji planet Sunčevog sustava, Merkur je dobio ime po rimskom božanstvu koje je služilo kao glasnik bogovima. Unutar astrologije, Merkur simbolizira komunikaciju. Dok mjesec odražava naše emocije, Merkur odražava logiku i racionalnost. Merkur u natalnoj karti koristi svoj pametni intelekt i neumoljivu znatiželju za analizu, razvrstavanje i klasificiranje, pomažući nam u sintezi i artikulaciji složenih ideja. Merkur upravlja zračnim znakom Blizanci i zemaljskim znakom Djevica, a svaki predstavlja različitu stranu Merkurovog izraza: Blizanci su izlaz, dok Djevica ulaz. Merkuru je potrebno 13 ili 14 dana da prijeđe zodijački znak i ide retrogradno tri ili četiri puta godišnje.

Venera u natalnoj karti

Nazvana po očaravajućoj rimskom božanstvu, Venera u natalnoj karti je živahna planeta koja predstavlja ljepotu, ljubav i novac. U tradicionalnoj astrologiji poznata kao „dobročinitelj“ (Jupiter je drugi dobročinitelj), Venera ima povoljan utjecaj. Popustljiva Venera najsretnija je prilikom luksuza: fina vina, produljene kupke i aromatična hidratantna krema usklađuju se s duhom Venere. Venerini ukusi visokog obrasca odražavaju naš interes za umjetnost i kulturu, dok njeni romantični osjećaji otkrivaju našu idealiziranu percepciju ljubavi. I zemaljskim znakom Bik i zračnim znakom Vaga vlada Venera, a svaka predstavlja različitu stranu izraza Venere u natalnoj karti: Bik je fizički, dok je Vaga moždani. Veneri treba otprilike četiri do pet tjedana da prođe zodijački znak i retrogradno ide svakih 18 mjeseci.

Mars u natalnoj karti

Crvena planeta poznata je po svom borbenom pokliču. Nazvan po rimskom bogu rata, Mars simbolizira akciju, odlučnost i agresiju. Njegov strastveni duh često se očituje kad se utrkujemo kako bismo ispunili rok, trčimo kako bismo uhvatili let ili se natječemo za selektivnu poziciju. Mars je vatra pod našim magarcem, pružajući adrenalin pojačanu energiju koja potiče kretanje. Također odražava našu fizičku strast i požudu. Ova planeta upravlja Ovnom, impulzivnim vatrenim znakom poznatim po svojoj visokooktanskoj živahnosti. Marsu treba otprilike šest do sedam tjedana da prođe zodijački znak i retrogradno ide svake dvije godine.

Jupiter u natalnoj karti

Najveći planet Sunčevog sustava, Jupiter – ili Zeus, u grčkoj mitologiji – prepoznat je po svojoj kolosalnoj prisutnosti. U tradicionalnoj astrologiji naziva se „Velikim blagoslovom“, Jupiter u natalnoj karti simbolizira bogatstvo, filozofiju, obilje i duhovnost. Ova velikodušna planeta upravlja širenjem, potičući nas da proširimo svoj opseg i proširimo vidike kroz filozofiju, duhovnost i obrazovanje. Jupiter u natalnoj karti upravlja Strijelcem, pustolovnim vatrenim znakom poznatim po raspoloženju koje traži uzbuđenje. Jupiteru treba otprilike 12 do 13 mjeseci da prođe zodijački znak i svake godine odlazi unatrag oko 120 dana.

Saturn u natalnoj karti

Prstenasti plinski div povezan je s vremenom, propisima i ograničenjima. Za dobar dan, Saturn u natalnoj karti simbolizira naporan rad, profesionalna postignuća i postojanu otpornost. Međutim, u lošem danu Saturn može biti oštar i neemotivan, prisiljavajući nas da učimo kroz tešku ljubav i teške izazove. Iako ovaj planet na neobičan način pokazuje svoju naklonost, Saturn ima na umu naš najbolji interes. Jednostavno želi da igramo po pravilima. Saturn upravlja Jarcem, poduzetnim zemaljskim znakom poznatim po neumornim ambicijama, i treba mu približno dvije ipo godine da prođe svaki znak. Retrogradira svake godine oko 140 dana.

Uran u natalnoj karti

Uran je neobičan: to je prvi planet koji je otkrio teleskop, jedino nebesko tijelo nazvano po grčkom božanstvu, i toliko je nagnuto na svojoj osi da u osnovi kruži oko sunca na svojoj strani. Prikladno, Uran u natalnoj karti simbolizira tehnologiju, pobunu i inovacije. Ovaj revolucionarni planet mrzi pravila i uvijek želi olakšati revolucionarne, dinamične promjene. Uran može imati iznenađujuće učinke (uostalom, planet voli vrijednost šoka). Upravlja Vodenjakom, slobodnomislećim zračnim znakom prepoznatljivim po svojoj ekscentričnosti i neskladnosti. Uranu je potrebno približno sedam godina da prođe svaki znak i ide unatrag svake godine oko 150 dana.

Neptun u natalnoj karti

Neptunova živopisna azurna boja savršeno nadopunjuje njegovo astrološko značenje. Nazvan po rimskom bogu mora, Neptun upravlja čarobnom, tajanstvenom prostranstvom duhovne nepoznanice. Kad se gusta magla kotrlja preko okeana, teško je razaznati odvojenost između vode i neba. Slično tome, Neptunova moć postoji na sjecištu fantazije i stvarnosti. U dobrom danu, neptunska energija izuzetno je kreativna i snažno psihička. Međutim, po lošem danu Neptun može postati zabluda i pobjeći. Kad se osjeti Neptunov utjecaj, istražite svoju maštu, ali sjetite se baciti sidro: Nikad se ne želite izgubiti na moru. Neptun upravlja Ribama, intuitivnim vodenim znakom prepoznatim po nevjerojatnoj mašti i psihičkim moćima. Planetu je potrebno približno 14 godina da prođe svaki znak i ide unatrag svake godine oko 150 dana.

Pluton u natalnoj karti

Iako se ovo ledeno nebesko tijelo nije moglo mjeriti s astronomskom definicijom planeta, prema astrološkim standardima, Pluton je još uvijek zaista velika stvar. Pluton u natalnoj karti simbolizira moć, transformaciju, uništavanje i regeneraciju. Nazvana po rimskom bogu podzemlja („Hades“, u grčkoj mitologiji), Plutonova snaga je utemeljena u mraku. Ovaj zanosni planet besprijekorno se klizi u složenu infrastrukturu, tiho transformirajući sustave iznutra. Pluton nas podsjeća da da bismo mogli manifestirati promjene, moramo osloboditi prošlost. Povezan je sa Škorpionom, neuhvatljivim vodenim znakom definiranim svojim tajanstvenim raspoloženjem. Plutonu je potrebno približno 14 do 30 godina da prođe svaki znak i ide unatrag svake godine oko 185 dana.

Kako to sve spojiti i početi tumačiti natalnu kartu rođenja?

Učenje o planetima u odnosu na zodijak važan je korak na početku vašeg putovanja prema zvijezdama. Planeti s kratkim orbitama često se kreću preko zodijaka i specifični su za datum i vrijeme rođenja pojedinca. Nazivaju se unutarnjim planetima, uključuju Sunce, Mjesec, Merkur, Veneru i Mars i izravno utječu na naše jedinstvene osobnosti i svakodnevna iskustva.

Planeti s druge strane pojasa asteroida nazivaju se vanjskim planetima. Ta se nebeska tijela – Jupiter, Saturn, Uran, Neptun i Pluton – kreću mnogo sporije, mijenjajući znakove svake jedne do trideset godina. Vanjski planeti definiraju veće životne teme, kao i iskustva koja dijele generacije.

Značaj vanjskih planeta u karti rođenja tj.u našoj natalnoj karti, određen je kućama koje zauzimaju. Karta rođenih podijeljena je u dvanaest odjeljaka koji se nazivaju kućama. Svaka kuća predstavlja područje života: kuće od jedne do šest bave se svakodnevnim aktivnostima i svakodnevnim pitanjima kao što su osobne financije, dom i rutina; kuće od sedam do 12 odnose se na apstraktnije koncepte, uključujući filozofiju, nasljeđe i psihičke sposobnosti. Postavljanje planeta u kuće otkriva gdje skladištimo svoju energiju, kao i naše snage i slabosti.

Ispitajte vlastiti grafikon i razmotrite planete i njihove odgovarajuće znakove i kuće. Kako na funkciju planeta utječe njegov horoskopski znak i na koje područje života utječe najizravnije? Odavde bi vaše jedinstveno tumačenje karte rođenja trebalo slijediti ovu formulu: Planet + Znak + Kuća = Tumačenje

Na primjer, ako je vaš natalni mjesec u osjetljivom raku u sedmoj kući, kući koja predstavlja predana partnerstva, vaša emocionalna sreća može biti vrlo povezana s vašim vezama. Ako je vaš natalni Mars u pragmatičnoj Djevici u jedanaestoj kući, kući koja se odnosi na humanitarizam, možda ćete biti motivirani pomoći drugima na vrlo praktične načine.

Jedinstveni smještaj planeta u kućama određuje vaš znak u usponu, poznat i kao vaš ascendent. Ovo je horoskopski znak koji se nalazio na istočnom horizontu u točnom trenutku vašeg rođenja. Vaš znak u usponu stvara cjelokupnu arhitekturu vaše natalne karte rođenja i definiše vašeg planetarnog vladara u natalnoj karti, planete povezane s vašom natalnom kartom (da biste izračunali svoj, identificirajte svoj znak u usponu i koji planet upravlja tim horoskopskim znakom). Ovaj rastući znak također definiše naše vanjsko iskustvo: Ako vaš sunčani znak piše govor, vaš izlazeći znak je način na koji se govor izvodi. Kako to opisuju astrolozi, to je „maska koja se nosi u javnosti“. Otkriva kako vas drugi doživljavaju i kako se povezujete sa svijetom.

Bilo da vam je cilj postati profesionalni astrolog ili jednostavno smisliti svoju rođenu kartu, razumijevanje planeta, znakova i kuća može otkriti složene dubine astrološke mudrosti. Provedite puno vremena sa svojom kartom rođenja: Vaša sposobnost tumačenja položaja u njoj pojačaće se kad primijenite natalnu kartu u svoj svakodnevni život. Ne bojte se stvarati pripovijesti i hrabro promatrati. Napokon, tako je otkriven Sunčev sustav.

U srži astrologije, kosmičkog ratnika, postojano je uvjerenje da ljudski duh odražava svemir: oboje su prekrasno raznoliki i beskrajno tajanstveni. I na kraju, astrologija je umijeće promatranja zvijezda. Vaše znatiželje uvijek će osvijetliti tamu.

Kuće I njihova pozicija u natalnoj karti

Posljednji dijelovi slagalice su kuće u okviru naše natalne karte. Za njih gledate unutarnji krug u natalnoj karti. Tamo ćete vidjeti brojeve od jedan do 12 koji se kreću u smjeru suprotnom od kazaljke na satu. Ovo su vaše kuće. Neki od ovih odjeljaka sadržavat će više planetarnih simbola. Neki ih neće imati. To je sve normalno.

Zabilježite koja od vaših kuća u sebi ima mnogo planeta, savjetuju astrolozi iz našeg astro centra. A onda precizirajte: pogledajte gdje se nalaze vaše sunce, mjesec i izlazeći znakovi. Kad se bolje upoznate s astrologijom, također možete potražiti značenja Venere, Marsa i svakog drugog planeta na svojoj natalnoj karti.

Evo kako to funkcioniše svaka vaša kuća predstavlja različita područja vašeg života. Kad slojite na značenju planeta, dobit ćete nijansirani pogled na svoju osobnost.

Na primjer, treća kuća u natalnoj karti nastoji predstavljati komunikaciju, informacije, tračeve i vijesti, kao i braću i sestre, prijevoz i kratka putovanja . Moje sunce je u Škorpionu u trećoj kući. To je prilično važno za pisca koji obrađuje i seks i astrologiju. „Gdje je sunce, tu svijetli vaš ego“. „Sjajiš u pisanju i uživaš u tome.“

Svakako, takođe ima „prazne kuće“ ili kuće na našim kartama u kojima nema planeta. Oni predstavljaju područja našeg života koja nam mogu biti izazov. Na primjer, moja osma kuća je prazna. Ova kuća predstavlja potrošačke navike, kao i seks, smrt, transformaciju i dugove. Moja prazna osma kuća ukazuje na to da „da imate milijun dolara, mogli biste podivljati i potrošiti sve“. Ako je vaša jedanaesta kuća, koja predstavlja prijateljstvo, zajednicu, humanitarne napore i astrologiju, bila prazna, „možda ćete trebati uložiti dodatni napor u rad s drugim ljudima“. Drugim riječima, možda stvarno mrzite grupne projekte.

Za referencu, evo što svaka kuća predstavlja. Naravno, imajte na umu da i vi imate slobodnu volju. Uostalom, ako dobijem na lutriji, mogu odabrati angažiranje financijskog planera koji će mi pomoći da suzbijem nepromišljene navike trošenja svoje prazne osme kuće. Znanje da je ovo područje s kojim sam predodređen za borbu moglo bi me potaknuti na preventivne mjere.

Prva kuća u natalnoj karti predstavlja I simbolizuje : Sebstvo, identitet i način na koji se predstavljate svijetu.

Druga kuća u natalnoj karti predstavlja I simbolizuje: Novac, prijatelji iz djetinjstva i samopoštovanje.

Treća kuća u natalnoj karti predstavlja I simbolizuje: Komunikacija, vijesti, tračevi, braća i sestre i kratka putovanja.

Četvrta kuća u natalnoj karti predstavlja I simbolizuje : dom, osobna uvjerenja, obiteljske tradicije i preci.

Peta kuća u natalnoj karti predstavlja I simbolizuje: Kreativnost, nadahnuće, zabave i djeca. (Imajte na umu da astrološki gledano, „Imati posao može biti poput imati dijete“, kaže Stardust. Knjiga ili umjetnički projekt također mogu računati.)

Šesta kuća u natalnoj karti predstavlja I simbolizuje: Dnevna rutina, zdravlje, briga o sebi i ljudi koje svakodnevno viđamo, od vašeg Starbucksovog bariste do vaše simpatije u podzemnoj željeznici.

Sedma kuća kuća u natalnoj karti predstavlja I simbolizuje: partnerstva – uključujući romansu, prijateljstva i poslovne ugovore – i otvoreni neprijatelji.

Osma kuća u natalnoj karti predstavlja I simbolizuje: Seks, smrt, porezi, transformacija i dugovi.

Deveta kuća u natalnoj karti predstavlja I simbolizuje : putovanja na daljinu, filozofija, intelektualizam, visoko obrazovanje, religija i vrijednosti (kao što je iskrenost).

Deseta kuća u natalnoj karti predstavlja I simbolizuje: Karijera, imidž u javnosti i ono što dajete svijetu.

Jedanaesta kuća u natalnoj karti predstavlja I simbolizuje: Prijateljstvo, zajednica, humanitarni pothvati i astrologija.

Dvanaesta kuća u natalnoj karti predstavlja I simbolizuje: Tajne, laži, psihološke borbe i skriveni neprijatelji.

Ovo je tek početak što se tiče dekodiranja vaše natalne karte rođenja – ako vas zanima više naučiti, možete čitati o značenjima ostalih planeta, učiti o aspektima (to su kutovi koje planeti međusobno postavljaju) i saznajte koliko je ugodan svaki planet u svakom znaku.

Astrologija se u početku može činiti neodoljivom, ali prije nego što to shvatite, položaje zvijezda tumač ćete poput profesionalca … ili Djevice.

Astrofon 21 astro centar

Uz prave stručnjake, saznajte šta Vas očekuje u životu i kako da izađete iz problema.
pozovi

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK