Astrofon21

Rodi me, majko, srećnog, pa me baci u đubre − ima istine u tome

O opštoj sreći ili nesreći natusa

Nakon što si dobro razmotrio genituru i posebno ispitao utvrđenja i debilitacije planeta, pogledaj da li u horoskopu možeš naći tri ili četiri planete u svojim esencijalnim dostojanstvima, ili da primaju jedna drugu iz takvih dostojanstava, jer u tom slučaju nebo objavljuje da će natus uživati u vidnoj i obimnoj sreći, da će živeti otmeno i biti vrlo poštovan, u skladu s društvenom pozicijom a iznad prosečne popularnosti stečene poreklom (drugim rečima, natus će se izdići iznad svoje društvene klase i uživaće veći ugled i poštovanje u odnosu na porodicu iz koje potiče; naravno, jasno je da sam kvalitet planete ništa ne znači ukoliko ona nije u mogućnosti da taj kvalitet iskaže, a što joj može biti omogućeno ako je postavljena na moćnim pozicijama kao što su, na primer, uglovi ili sukcendentne kuće) i da će najveći deo svojih poslova koje bude obavljao čitavog svog života, ostvariti sa zadovoljstvom i zadivljujućim uspehom.

Suprotno, ako je najveći broj planeta u svom padu ili izgonu, ili u bednim delovima neba, ili su peregrinirane, takve osobe će uopšteno pretrpeti mnoge nesreće, gde će jedna nesreća uvek biti za vratom druge.

U svakoj genituri razmotri Sunce i Mesec, jer prema njihovoj dobroj ili lošoj poziciji možeš otkriti mnogo u vezi sa ovom vrstom prosuđivanja. Jer, ako se podudaraju s ostalim planetama, sud o dobrom ili lošem će biti mnogo sigurniji i uspešniji.

Kad nađeš osrednjost u svedočanstvima, što se dešava kad vidiš neke planete esencijalno dignifikovane a druge potpuno unesrećene i izuzetno slabe, ili kad su signifikatori dobro utvrđeni ali u nesrećnim i bednim kućama neba ili obrnuto i tako dalje, oni onda pokazuju nesrazmernu sreću, promenljivu, uvek podređenu velikim promenama, tako da natus može u nekim delovima svog života biti izuzetno srećan i živeti predivno, a u drugo vreme najjadnije i u stanju utučenosti, a takvih smo se jadnih primera mnogo nagledali u ovim vremenima.

Pored toga, može se desiti da neko generalno ima veoma obećavajući horoskop, a da se događaji sporo odigravaju. Potvrđujem da se takve stvari mogu desiti, ali vreme kada će se one odigrati zavisi od direkcija prema pet hajlegičnih mesta neba. Jer, iako planete na račun svoje izuzetne utvrđenosti obećavaju takvo i takvo blagostanje, vreme dešavanja se ipak mora potražiti od susreta signifikatora s onim promisorima koji u radiksu ukazuju na takve događaje.

Oba svetla peregrinirana i njihov dispozitor u padu, izgonu ili na mizernim mestima, Jupiter i Venera slabi i peregrinirani ili unesrećeni, Saturn i Mars u istoj četvrti neba, i kad su Saturn, Mars, Južni čvor i Merkur glavni signifikatori sreće ili su sve planete sporog kretanja, natus može očekivati mnoge nesreće i mnogo bede tokom najvećeg dela svog života. Odakle će doći, očekuj od mesta neba u kome su nesrećne planete smeštene; vreme kad će doći, od direkcija signifikatora prema njihovim aspektima ili telima.

 

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK